06 21 22 84 39 info@lavanda-pedicure.nl

Pedicure Elburg (omgeving) 

Pedicure Elburg, kleinschalig en ervaren.  

Pedicure Elburg (omgeving) gezocht? Mijn naam is Valeria en met veel plezier zet ik mij dagelijks in voor mijn cliënten. Lavanda Pedicurepraktijk is gevestigd in Nunspeet en heeft alle kennis in huis die u mag verwachten van een pedicure praktijk.  Ik werk hygiënisch en met moderne apparatuur. Daarnaast ben ik lid van ProVoet en heb ik diverse diploma’s en certificaten behaald. 

Mijn praktijk bevindt zich aan huis en is in 2019 nieuw gebouwd.

Ik ben lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor de Pedicure. 

Moderne praktijk

Lid van ProVoet

Erkend & vakkundig

Kleinschalig

Pedicure Elburg (Lavanda) in het kort 

Lavanda Pedicure praktijk is geopend in Nunspeet sinds 2019. De praktijkruimte met eigen ingang is goed toegankelijk op de begane grond, met eigen parkeergelegenheid. De sfeervolle en modern ingerichte praktijk beschikt over airconditioning.

 

  • Klantgericht met redelijke tarieven
  • Comfortabele behandelstoel
  • Professionele voetverzorgingsproducten en apparatuur
  • Pinnen mogelijk en heeft de voorkeur
  • Eigen parkeergelegenheid

Waarom een pedicure in Elburg bezoeken? 

Een pedicure praktijk biedt (medische) behandelingen aan voor uw voeten. Hoewel de voeten het verst van ons afstaan, hebben ze één van de meest belangrijke functies te vervullen. Onze voeten dienen ons namelijk te dragen en daarom hebben voeten veel te voortduren. U kunt een pedicure praktijk bezoeken voor medische redenen of bijvoorbeeld omdat uw altijd verzorgde voeten wilt hebben. Zo kan het bijdragen aan meer zelfvertrouwen bij bijvoorbeeld het bezoeken van een zwembad, sauna of strand. Ook kunt u een pedicure praktijk bezoeken uit voorzorg. Voorkomen is immers beter en gemakkelijker dan genezen. 

Wij bieden diverse pedicure behandelingen aan zodat er altijd een passende behandeling is. Uiteraard kunnen wij u ook ter plekke adviseren bij Lavanda Pedicure Elburg (omgeving). 

Wat is een pedicure praktijk? 

Een pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Een pedicure verzorgt dus de voeten van mensen. Soms moeten uw voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes, maar u kunt ook uw voeten mooier laten maken bij een pedicure. In Nederland is pedicure een vrij beroep, wat betekent dat in feite iedereen pedicure behandelingen mag geven. Lavanda pedicure Elburg (omgeving) beschikt echter wel over de juiste diploma’s en is lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicure. Hierdoor weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van een specialist.